sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Edistystä pupun hankintaan

Uuden puputuksen hankkimiseen on vihdoinkin tullut hieman edistystä. Sopiva kani on löytynyt ja mikäli ei muutoksia suunnitelmiin tule, pupu muuttaa meille lähiaikoina. Kyseessä on vuoden vanha, musta otter, leijonanharjasuros. Enemmän juttua pupusta tulee sitten kun se meille saapuu. :)


Kanilassa olen aloitellut suursiivousta. Häkit alkaa olla taas sen näköisiä, että pitää vaihtaa kaikki purut kokonaan. Lunan häkin jo tänään siivosinkin ja huomena varmaan on kerroshäkki vuorossa. Lunan vessalaatikkoon laitoin tiiliskiven pohjalle, niin loppuu laatikon heitteleminen. Luna osaa käyttää vessaa, mutta viimeaikoina on vain aina heittänyt laatikon häkin alakertaan. Kaikenlaisia painoja on noihin vessalaatikoihin tullut ennenkin laitettua, kun eivät ole oikein paikoillaan pysyneet.

Rollelle kävi eilen pieni haaveri, kun Paskis pääsi puraisemaan sitä nenään. Rolle oli vapaana juoksemassa ja tietenkin oli pakko mennä Paskista verkon läpi ärsyttämään. Sen kahden sekunnin aikana, mitä ehtivät verkon läpi tappelemaan, ehti Rolle saada hampaanjäljet nenäänsä. Jälki oli todella pieni, mutta naama ehti silti tahriintua verellä. Eipä kannata tunkea nokkaansa joka paikkaan.

1 kommentti:

  1. Liityin lukijaksi :)

    Minun blogini on täällä -->
    http://pupujengi.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)