torstai 7. helmikuuta 2013

Tuoreita kuvia


Monien muiden tavoin onnistuin nyt sitten itsekkiin sairastumaan flunssaan. Tiistaina oli jo vähän huono olo, mutta kävin kuitenkin tallihommat normaalisti tekemässä. Eilen otin aamulla buranan ja suuntasin jälleen tallille. Ihan hyvin sain hommat tehtyä, vaikka pari viimeistä karsinaa siivosinkin jo aika huonossa hapessa. Kotiin päästyä nukuin pari tuntia ja mittasin sitten kuumeen. Vähän päälle 39 astetta sitä sitten olikin...
Joten ei siinä sitten muuta kuin soitto tallille ja tänään kävin sairaanhoitajalla, joka antoi loppuviikon sairaslomaa. Pahin kuume meni onneksi yön aikana ohi, joten jaksoin tänään raahautua lampolaankin vähän kuvaamaan. Ei tosin ollut kovin fiksu idea, kun kuumeen ohella on vähän yskääkin ja pelkkä kävely lampolalle ja takaisin otti henkeen ihan mukavasti.

Luna
Luna on taas vaihteeksi mennyt syömälakkoon. Mistään vakavasta ei ole kuitenkaan kyse, vaan pieneen hermeliiniin ei yksinkertaisesti taida pahemmin ruokaa mahtua. Lunalla onkin aina välillä tälläisiä kausia, kun se ei syön siemeniä tai tuoreruokaa juuri ollenkaan. Heinää se kyllä vetelee kaikki päivät, kun se pääsee lampaiden heiniin käsiksi häkkinsä alakerran verkon läpi.

Jiri
Paskis
Jiri on soputunut oikein hyvin yksineloon. Tai eihän se oikeastaan kovin yksin joudu olemaan, kun Paskis on tuossa vieressä pelkän veron takana. Paskis sen sijaan ei ole ollut kovin tyytyväinen erotukseen ja kiipeileekin ihan sananmukaisesti pitkin seiniä omassa häkissään yrittäen päästä samalle puolelle Jirin kanssa.

Luppajengi
Rolle
Kerrostalo

Jiri asuu väliaikaisesti kerroshäkin viereen rajatussa nurkassa. Tosin saattaa hyvinkin olla että tämä väliaikainen ratkaisu pysyy käytössä kevääseen asti, kun puput taas muuttavat ulos.                                  Ilona ja Viola
 Kuten tästä tyttöjen yhteiskuvasta huomaa, on koko ero tasoittunut. Ilona alkaa kohta olla jo aikuisen marsun mitoissa.
Viola kerjää ruokaa


Kaksi viimeistä kuvaa ovatkin sitten todella harvinaista herkkua, eli kuvia Pedosta. Kollista on vähän paha saada kuvia, kun se talvisin ei suostu käymään ulkona ja sisällä vain nukkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)