lauantai 2. helmikuuta 2013

Siivouspäivä

Iso osa päivästä menikin sitten kanien ja marsujen häkkejä siivoillessa.
Pupuhäkkien suursiivoukseen meni taas kerran se perinteinen kolme tuntia. Tosin tuohon aikaan sisältyi myös Jirin hampaiden leikkaus, pupujen ja lampaiden ruokinta, sekä vapaana juoksennelleiden pupujen kiinni ottamiset.
Olin jälleen kerran laiska ja heitin luppien purut tuosta luukusta ulkohäkin puolelle. Keväällä onkin sitten ihan kiva tyhjentää tuo häkki taas käyttökuntoon, kun sinne on pitkin talvea tullut puruja heiteltyä.

Limona ja Tilda

Eilen juuri kirjoitin noista Jirin ja Paskiksen huonoista väleistä ja tänään sitten kaksikko olikin pakko erottaa. Jirin selkään oli nimittäin yön aikana ilmestynyt isohko karvaton läntti, jossa oli muutama naarmukin. Tämän oli todennäköisesti Paskis tehnyt, sillä häkissä ei oikein ole muuta mahdollisuutta tuollaista kolhua saada. Periaatteessahan nuo tulisivat vielä keskenään toimeen, mutta ei sitten viitsi yhdessä enää pitää ettei tule pahempaa jälkeä.
Jirille tein väliaikaisen häkkiviritelmän samaan nurkkaukseen, jossa Rollekin syksyllä hetken joutui majailemaan. Mahdollisesti jotain uutta häkki tässä pitää taas alkaa rakentelemaan.


Herkku
Rolle
Lunan aamujumppa
Jiri päätti syödä maasta löytyneitä linnunsiemeniä
Ulkokissakin kävi vierailulla

2 kommenttia:

  1. Ihana ja mielenkiintoinen blogi! :) Aloitin kans just oman blogini, tsekkaa jos kiinnostaa! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :)
    Kiva tuo sinunkin blogisi. Olisin liittynyt lukijaksikin, mutta et ilmeisesti ole vielä kyseistä nappia blogiisi lisännyt.

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)