perjantai 1. helmikuuta 2013

Kiukuttelevat teinit


Jirin ja Paskiksen välit ovat alkaneet viimepäivinä kiristymään. Varsinkin kun kaneja menee ruokkimaan, alkaa Paskis jahdata Jiriä ympäri häkkiä. Hampaanjälkiä ei Jiristä ole löytynyt, joten kovin pahaksi ei tilanne ole vielä mennyt. Ilmeisesti jahtailua on lähinnä silloin, kun näköpiirissä on ihmisiä. Mahdollisesti pojat joudutaan pian erottamaan, mikäli meno alkaa mennä liian rajuksi. Paskiksella on nyt ikää se 8kk ja täsmälleen samassa iässä myös Rolle ja Jiri aikoinaan riitaantuivat.
Mikäli Paskis joudutaan sedästään erottamaan, niin sitten onkin hieman pohtimista minne toinen niistä laitetaan. Vapaita häkkejä kun ei pahemmin tarjolla ole.

Toinen kiukuttelija meillä on Ilona. Eilen tytön huomattiin kiusaavan Violaa ensimmäistä kertaa meillä olonsa aikana. Ilona on nyt vajaan 4kk ikäinen, joten ilmeisesti se on päättänyt alkaa kokeilla rajojaan ja yrittää syrjäyttää Violan johtajan paikalta. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan onnistunut siinä ja tuskin tuleekaan onnistumaan vielä hetkeen.


Tänään loppuukin sitten vihdoin lomitus tallilla. Eipä tässä olekaan tullut oltua kuin 26 päivää putkeen tallitöissä (23 päivää lomitusta ja 3 normaalia työpäivää). Mitään valittamista ei noissa tallitöissä kyllä ole, mutta onhan se ihan mukavaa saada välillä pari vapaa päivääkin.
Huomenna tosin paskan lappaus jatkuu, kun pitäisi kaikki kanihäkit tyhjentää kokonaan ja marsunjenkin häkki taitaa olla taas siivouskunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)