tiistai 8. tammikuuta 2013

Lampaiden herkutteluhetki


Joulusta on jo pari viikkoa, joten tänään tuli aika luopua piparitaloista lopullisesti. Muutaman päivän nuo on ollut ihan meidän ihmisten syötävinä, mutta tänän sitten oli lampaiden aika saada oma osuutensa.
Hyvin näytti kelpaavan. :)

Lampaiden herkkuannos

Piparit, karkit ja sokerikuorrute ei ehkä ole sitä kaikkein terveellisintä lampaan ruokaa, mutta kai sitä kerran vuodessa voi vähän herkutellakin?


Rollen joululahjaksi saama aktivointilelu alkaa olemaan varsin loppuun kulutettu. Herkut puupalikan sisältä on syöty, reikiä järsitty suuremmiksi ja puun kuori syöty. Samalla mielenkiinto leluun on lopahtanut. Keksin kuitenkin tänään tuolle käyttöä, kun laitoin palan porkkanaa sen sisään ja annoin luppajengille.

Lupat lelun kimpussa
Aluksi kaikki kolme kiinnostuivat lelusta, mutta kun annoin pupujen muut ruuat, ryntäsivät tietenkin helpomman ruuan kimppuun. Huomiseen mennessä porkkanaa tuskin kuitenkaan on enää olemassa.


Rumba ehti hypätä kuvasta pois :)

Luna
Luna on muuten ollut nyt koko kanien sisäkauden tosi kiltti luonteinen. Ulkohäkissä asuessa se oli vielä tosi kiukkuinen ja arka, mutta nyt se on kesyyntynyt kovasti lampolassa asuessaan. Antaa jopa silittää lähes joka päivä. Kiva juttu että tämänkin kiukkupussin luonteeseen on tullut muutosta, toivottavasti on pysyvää.

Jiri ja taustalla Paskis (Jirkun alahampaat on taas päässeet vähän pitkiksi, pitääkin tässä joku päivä taas lyhentää)
Meidän pikkupoika alkaa olla jo varsin iso
Rolle
Mursut
Ilona


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)