tiistai 11. joulukuuta 2012

Zooplus tilaus

Varmasti melkeinpä joka toisesta eläinaiheisesta blogista löytyy maininta zooplus tilauksesta. Niinpä piti sitten itsekkin sortua tuolta jotakin tilaamaan. Ihan kiva nettikauppa tuo oli, hinnat halvat ja nopea toimitus. Jyrsijöiden/kanien tarvikkeista oli kuitenkin jotenkin aika pieni valikoima. Olisi tainnut olla tuossa lähimmässä eläinkaupassa parempi valikoima.
Eilen posti toi sitten tämän paketin ja satuin olemaan sopivasti kotona pakettia vastaanottamassa.Isoimmat ostokset olivat peti ja putki marsulle. Peti on tuollainen korkeareunaisempi versio pedistä, joka meillä jo valmiiksi onkin. Vuosia sitten tuli Mersulle peti hankittua ja se olikin herran lempipaikka. Nyt pedin ovat perineet Viola ja Ilona ja kovasti nekin tykkäävät. Joten ajattelin sitten toisenkin pedin tilata. Nyt on sitten molemmille tytöille omat pedit.
Putki taas on tuollainen 130cm pitkä kangasputki. Putkista kovasti tykkäävät, joten piti sitten taas uusi putki hankkia. Väreiltääkin sopii täydellisesti noihin kahteen lyhyeen putkeen, jotka meillä jo ennestään on.


 Marsuille tuli paketissa puolen kilon pussi kuivattua persiljaa. Vielä eivät oikein ole siitä innostuneet, mutta eivätköhän ne vielä senkin makuun pääse. Kun olin pari vuotta sitten eläinkaupassa harjoittelussa, niin sieelä ainakin eräs kani oli ihan hulluna persiljaan.

Metallinen, häkkiin kiinnitettävä ruokakuppi taas tulee Lunalle. Pupu nimittäin heittää kuppinsa aina häkin alakerrokseen, josta sitä on aina kiva puukepillä kalastella (alaosaan kun ei ole vielä tullut luukkua tehtyä). Nyt pitäisi kupin pysyä paikoillaan.


Blogger latasi jostakin syystä tämän viimeisen kuvan sivuttain, vaikka pariinkin kertaan sen koitin uudeleen ladata. Joten on nyt sitten tyhmästi. Ei voi mitään.

Tässä kuitenkin kaikenlaisia kivoja herrkuja, mitä kaneille ja marsuille tuli.
Kaksi paju(?) palloa, joiden sisällä on kuivattua omenaa. Nämä tulevat kaneille. Samaten kaneille (tai tarkemmin sanottuna Rollelle) tulee tuo puunpala, jonka sisällä on porkkanatäyte. Saapahan hetken pähkäillä miten sen saa syötyä.

Herkkukori, kello ja ratatouille pussi on marsuille. Herkkukorista taitaa jäädä tuo kuivattu maissi syömättä, mutta oli pakko tilata kun oli niin kivan näköinen. Kellon marsut syövät hyvin varmasti.
Ratatouille pussi oli vähän tuollainen täyteostos, jotta sain tilauksen hinnan menemään yli 39€ (ei postikuluja). Uskoisin kuitenkin että marsuille kelpaa.

Muut tavarat otettiinkin jo käyttöön, mutta herkut säästetään jouluksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)