torstai 20. joulukuuta 2012

Kuljetusboksi alennusmyynnistä

Eilen tuli viimein hankittua tuo Atlas 10 -kuljetusboksi eläimille. Ennestäänhän meillä ei kuljetusboksia ole ollut, vaan ihan pahvilaatikossa tai korissa on kuskattu jos tarvetta on ollut.
Kissat kun aikoinaan käytiin eläinlääkärillä leikkauttamassa, niin naapurista oli lainassa koiran kuljetukseen tarkoitettu suurehko puinen laatikko. Tuon lisäksi eivät kissat ole koskaan matkustelleet.
Marsut ja kanit ovat matkanneet meille pahvilaatikoissa, eikä toistaiseksi ole tarvinnut niitäkään sen enempää kuskailla. Mersu ehti elämänsä aikana muutaman kerran autossa kulkea milloin minnekkin. Matkat olivat kuitenkin lyhyitä ja Mersu matkasi sylissä.

Boksille on kuitenkin alkanut olla enemmän tarvetta, kun noita kaneja pitäisi aina välillä kuljetella. Jiri ja Paskis pääsevät keväällä luultavasti pallejen poistoon ja jos uusia poikasia kesällä tulee, voi niitä joutua viemään lähemmäs ostajia.

Kesästä saakka on pitänyt tuo boksi ostaa, mutta aina on jäänyt ostamatta ja hyvä näin. Eilen oltiin taas vaihteeksi jouluostoksilla ja käytiin sitten Vapaa Valinnassa, jossa on kivat loppualet (kauppa auki enää reilun viikon ennen lopullista sulkemista). Eläintarvikkeissa sattui olemaan 50% alet. Mitään ei oikein ollut enää jäljellä, mutta bokseja löytyi. Sainkin tuon sitten 7€ ja muutamalla sentillä.
Ei mikään paha hinta. Aina ei saa käytettyäkään noin halvalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)