lauantai 17. marraskuuta 2012

Pikku Ilona

Tänään päästiin hakemaan Violalle viimein uusi kaveri. Ehtihän tuo jo kaksi viikkoa yksinään elellä. Ei Viola tosin tainnut edes huomata Mersun kuolemaa ja varmasti yksinkin olisi pärjännyt. Kivempi kuitenkin kaveri hankkia, varsinkin kun Violalla ei häkki kaveria ole vielä ollutkaan.

Tälläinen tämä meidän pikkuneiti sitten on. Nimekseen pikkuinen sai Ilona. Kuvasta ei ehkä oikein kokoa hahmota, mutta aivan järjettömän pieni tyttönen on. Eihän tällä kyllä ikääkään ole kuin 6 viikkoa.
Viola pääsi uuteen kaveriinsa jo tutustumaan ja hyvin meni tutustuminen. Ainakin ensi yön ovat kuitenkin vielä eri häkeissä.

Ilona haettiin samasta eläinkaupasta mistä Violakin on aikoinaan haettu. Myös Luna ja Limona puput ovat samasta paikasta peräisin.


Uusi häkkikin piti toki ostaa, sillä meillä ei ole kuin noita 80cm häkkejä ja ne on kahdelle marsulle liian pieniä. Niinpä mukaan tarttui 100cm uusi häkki. Pohjalaatikon väri ei kaikkein nätein ole, mutta muitakaan vaihtoehtoja ei ollut.


Kahden marsun mentävää mökkiäkään ei meiltä ennestään löytynyt, joten sellainenkin piti ostaa. Uusi mökki on tuossa Violan seepratason takana (mökki näyttää kuvassa pieneltä, mutta oikeasti on kani kokoa).
Uuden mökin katolle pitää vielä leikata pehmuste, sillä Viola ei enää nykyisin suostu menemään pehmustamattomien tasojen päälle.


Samalla ostin vielä kolme seepparia kotiloille ja uusia suolakiviä kaneille. Kuvassa on myös kiva pieni ruokakuppi, jollaisia ostin eilen kaksi eräästä toisesta kaupasta. Toinen kupeista menee Rollelle ja toinen on toistaiseksi Violan käytössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)