lauantai 1. syyskuuta 2012

Viikonlopun kanikuulumiset


Torstaina kanilauma jälleen harveni, kun ruskea naaras (joka meillä on kantanut nimeä "Hermeliini") lähti kohti uutta kotia. Tämäkin lähti varsin lyhkäisellä varoitusajalla, mutta hyvä vaan että saadaan lauma harvennettua ennen kuin puput muuttavat sisätiloihin.
"Ylimääräisiä" kaneja on siis vielä kaksi, Pörrö ja Klooni. Itseasiassa kaksikon piti muuttaa tänään uuteen kotiin, mutta varaaja tuntuu kadonneen maan alle. Ihanaa kun varaillaan pupuja monta viikkoa ennen hakupäivää, eikä sitten koskaan tullakkaan hakemaan. Varaajalle tosiaan laitoin maanantaina viestiä, mutta eipä ole mitään kuulunut. Kyllä kuudessa päivässä luulisi jotain vastausta tulevan, vaikka kuinka kiireinen olisikin. Myyntiin menivät sitten pojat uudelleen.


Eilen aamulla päätin, että Luna ei sittenkään pääse talveksi omaan häkkiin. Melkein vuoden tuli kuitenkin hyvin toimeen Limonan kanssa (kunnes poikasten takia piti erottaa), joten yritän nyt totuttaa tytöt jälleen toisiinsa. Lunalle sitten äkkiä väkersin luppien ulkohäkin kulmaan aitauksen, jossa saa muutaman päivän elellä. Katsotaan sitten tulisivatko lupat ja Luna toimeen keskenään.
Toki jos yhteiselosta ei tunnu mitän tulevan, niin sitten Luna pääsee talveksi omaan häkkiin.

Äiti ja tyttäret

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)