sunnuntai 30. syyskuuta 2012

KriteriumEilen oli tuo ratsastusseuran järjestämä retki Teivoon raveihin. Tänä viikonloppunahan tuolla oli tuollaiset vähän suuremmat ravit ja yksi luokka oli lämminveristen kriterium. Kyseisen luokan voittaja saikin sitten mukavat 75 000€ palkintorahoja.

Koska kyseessä oli ratsastusseuran retki, päästiin tutustumaan myös klinikkaan, Seppo Sarkolan talliin ja Ekohepo nimiseen kuntoutuskeskukseen. Ekohepossa oli hieno hevosten vesijuoksumatto. Eipä ole koskaan edes tullut mieleen että tuollaisiakin olisi olemassa.

Retken ohjelmaan kuului tietenkin myös vierailu Hööksin myymälässä. Hööksistä tarttuikin sitten matkaan kaikenlaista pientä.


Tuli ostettua tuollaiset vähän paksummat ratsastushanskat, vuohenkarva harja (oli alessa), naksutin jonka saa kiinni vaikka takkiin, pääkallokuvioinen talutushihna (kaneille), sekä kaksi ale pantaa Mopelle. Ei oikein viitsinyt jättää pantoja ostamatta, kun vihreä maksoi 1,10€ ja nahkainen 3,50€.

Oikein kiva ja monipuolinen reissu oli, varsinkin kun noista ravereista ei kokemusta pahemmin ole. Raveja ehdittiin tosin katsoa vain kolmisen tuntia, joten tuo lämminveristen kriterium jäi näkemättä. Sää oli kuitenkin aika kylmä, joten eipä tuolla olisi koko iltaa jaksanutkaan värjötellä.

Ja sitten niihin kuviin.
Kameran linssien väliin oli ikävästi ilmestynyt musta roska, jota ei saatu pois. Kuvissa siis on tuollainen ruma myökky, kun en jaksanut alkaa poiskaan muokkailla. Toivottavasti roskan saisi tuolta vielä jotenkin pois, ettei tarvitse kokonaan uutta kameraa ostaa.

 2. lähtö alkamassa

Raviradalta löytyi varusteliike, mutta itse ei tullut mitään sieltä ostettua.

 Kuljetusrekkoja

 Myytäviä kärryjä

 5. lähdön hevosia

 5. lähdön voittaja, jonka nimeä en tosin tiedä

 6. lähdössä startannut suokki tamma Aino-Ilona keltaisissa varusteissaan

 Lämppäri ori Ladakh Jiel

 Näyttää sekasorrolta, mutta todellisuudessa kuvassa on volttilähtö meneillään

 Samaisen lähdön voittaja (nimi ei tiedossa)

 Lähtö 7

Talli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)