perjantai 17. elokuuta 2012

Pupujen maailmanvalloitus ja muita löpinöitä

Kaksi pupua tuosta Lunan poikueesta lähtee huomena uuteen kotiin. Omaan kotiin pääsevät muuttamaan naaraat nimeltä Makoisa Metsämansikka ja Kasteinen Kesäheinä.
Tänään valmistauduttiin pupujen hakuun muuttelemalla väliaikaisesti hieman häkkijärjestelyjä. Lunan muksut hoitotäteineen kun asuvata virallisesti tuolla naveton koppihäkissä. Tuonne alas ei kuitenkaan voi ketään viedä pupuja katsomaan, sillä lampaat sattuvat asumaan siinä vieressä. Lampaat eivät oikein osaa esiintyä edukseen vieraiden ihmisten läsnäolossa (eivätkä varsinkaan tuttujen), vaan määkivät kurkku suorana vaikka tarhassa olisi puolet heinävaraston paaleista. Kolmen lampaan kanssa ei taas ole järkevää alkaa kilpaa huutamaan, joten helpompi on pysyä mahdollisimman kaukana laumasta.
Kesäheinä

Metsämansikka

Huomisen jälkeen pitäisi sitten löytää koti vielä neljälle pupulle. Todella paljon näistä on kyselty, mutta 90% kyselijöistä ei enää vastaa viesteihin. On suoraan sanoen hyvin ärsyttävää, kun varataan pupuja ja lupaillaan kovasti hakea, mutta sitten kadotaan kuin maan alle. Ainoastaan yksi henkilö on laittanut viestiä ja kertonut löytäneensä jo kanin lähempää. Kaikki loput ovat vain yksinkertaisesti jättäneet vastaamatta. Jos uskaltaa kaneista kysellä, niin kyllä sitten pitäisi uskaltaa myös sanoa jos ei pupua voi/haluakkaan ottaa. Hävettää oikein aikuisten ihmisten puolesta.
Toinen äärimmäisen ärsyttävä kyselijäryhmä ovat noin 9-11 vuotiaat lapset, jotka ominpäin ovat kania etsimässä. Suosittelen kysymään ensin vanhemmilta a) luvan kanin hankintaan ja b) mikäli lupa löytyy, kysymään onko kani sellaisella etäisyydellä että se on mahdollista hakea.
Hirmu hauskaa viestitellä toisella puolella Suomea asuvia lasten kanssa, jotka eivät todellakaan ole kania täältä asti hakemassa.
Eli järki käteen ihmiset!

Mersu oli eilen varsin aktiivinen ulkoilija. Ensinnäkin se tuli avoimesta ovesta portaille asti, mitä se ei ole tänäkesänä vielä tehnyt kertaakaan. Ulos nurmikolle päästyään Mersu lyllersi ympäri etupihaa, käyden välillä autojen alla ja välillä kukkapenkissä (tietenkin vahdittuna, jottein syö mitään). Tänään poika olikin sitten vähän väsyneempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)