maanantai 6. elokuuta 2012

Päivä Särkänniemessä

Lauantai tosiaan meni melkeimpä kokonaan Särkänniemessä. Aamulla lähdettiin kahdeksan jälkeen kohti Tamperetta (jonne meiltä on siis tunnin matka, mutta aina on hyvä olla ajoissa). Kymmenen aikaan Särkkis sitten aukesi ja kymmentä vaille kahdeksan palattiin autolle (jossa vihainen isi oli odottanut jo 6 tuntia) ja lähdettiin kotia kohti. Forecan sääennusteiden mukaan puoli päivää piti sataa, mutta jälleen kerran ennusteet oli täysin väärässä, eikä koko päivänä satanut kertaakaan.Tänä vuonnahan tuolla avattiin lapsille Angry Birds land ja 9v pikkuveli oli tietenkin ihan innoissaan. Kun siellä sitten istuttiin odottelemassa valtavaan kiipeilytelineeseen kadonnutta veljeä, tuli joku tyyppi kyselemään isiltä jotain Särkkikseen liittyviä mielipidekysymyksiä. Saatiin sitten siltä tyypiltä lopuksi kupongit, millä sai ilmaiset pehmikset. Ihan kannattava juttu siis oli, kun tuolla noiden pehmisten hinnat ovat varsin korkeat.

Päivän aikana tuli tietenkin käytyä myös kotieläimiä, kaloja ja delfiineitä katsomassa. Delfiiniesitys olikin tällä kertaa paljon lyhempi kuin ennen, ja vain 3 delfiiniä ylipäätään esiintyi.


Kotieläinten puolelle oli tullut uutuutena mikropossut, jotka olivatkin aivan ihanan pieniä. Kuvaa niistä ei kuitenkaan kukaan tajunnut ottaa. Myöskään noita viimevuonna tulleita kyyttöjä en ollut vielä päässyt näkemään, pari vuotta sitten kun on viimeksi Särkkiksessä tullut käytyä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)