tiistai 28. elokuuta 2012

On se vaan niin vaikeeta

Nimittäin vessalaatikon käyttö.

Siivosin tänään nuo kaikki pupujen häkit oikein perusteellisesti.
Poikien koppi sitten näytti tältä...


Eli papanat ja pissat olivat ympäri koppia ja oikein varomalla oli varottu papanoimasta vessalaatikkoon. Ilmeisesti sitten nukkuvat tuossa laatikossa, kun ainoastaan se oli puhtaana pidetty.
Noh, nämähän nyt vielä opettelevat vessan käyttöä. Viimeksi kun siivosin, olivat kuitenkin kaikki jätöksensä tehneet juuri tuohon kulmaan, johon vessalaatikon sitten laitoin. Mutta eihän sitä aina voi tajuta.
Siivosin sitten koko kopin ja laitoin hieman pissaisia puruja tuohon laatikkoon, jos vihjeestä ymmärtäisivät.

Oli muuten aika mielenkiintoista siivota tuota koppia, kun kaikki kolme tunkesivat syliin istumaan.
Pörrö yritti myös karata, kun kopin katto oli kerrankin pois paikoiltaan. Aika kova pupu kun hyppää paikoiltaan 80cm korkeuteen. Onneksi sain ilmasta kopin ennen kuin mätkähti samalta korkeudelta maahan.


Vertailun vuoksi kuva Rollen kopista ennen siivousta. Vain muutama hassu papana muualla kuin vessassa.
Rollellekkin tuo vessan käyttö oli kyllä todella hankala juttu, sillä aloitti kunnolla sen käytön vasta keväällä ulkohäkkiin muuttaessaan. Melkein vuoden sai siis sitä opettaa ennen kuin tajusi jutun jujun.


Luna oli siivousten ajan häkin toisessa osastossa ja ehti kaivaa mukavan kokoisen kuopan. Ilmeisesti yritti päästä tuosta verkon ali oman osastonsa puolelle. :)

Vaikka syksy onkin alkamassa, nautitaan meillä vielä luonnon antimista. Niin kauan kuin ulkoa saa vihreää, ei kaneille, marsuille ja kotiloille osteta melkein ollenkaan kaupasta tuoreruokaa.

Amatrix

Viola

Matofarmilla menee tällähetkellä oikein hyvin. Koppiksia on ennätysmäärä ja uusia matoja munitaan jatkuvasti. Ensikesään mennessä näitä toivottavasti riittää myyntiinkin saakka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)