tiistai 24. heinäkuuta 2012

Lunan ongelmia

Eilen saapui viimein tilaamani läppärin johto rikki menneen tilalle. Blogiinkin on tulossa siis taas aktiivisemmin postauksia ja kuvia, kun ei tarvitse tuota huonoa pöytäkonetta enää käyttää.

Torstaista sunnuntaihin olin taas tallilla töissä, joten omien eläinten kanssa touhuaminen jäikin sitten vähemmälle. Toki kainelaista näidenkin kanssa ehti tapahtua ja käytiimpä yhtenä iltana mummullakin lenkittämässä Moppe.

Torstaina kävi ikävä tapaus, kun Lunan poikaset olivat pihalla jouksentelemassa. Luna ei tälläkertaa päässyt mukaan, vaan jäi häkkiin siksi aikaa. Koska meillä noita juoksutettavia kaneja riittää, päästin sitten Pörrönkin poikasten kanssa samaan aikaan vapaaksi. Aiemmin olin jo näin sisälläkin tehnyt, jolloin myös Luna oli vapaana ja suht hyvin oli Pörrön kanssa toimeen tullut.
Nyt Luna ei sitten jostain syystä oikein pitänytkään Pörrön hajusta, sillä kun kaksi poikasta nostettiin takaisin häkkiin, se kävi lastensa kimppuun välittömästi. Toinen ehti saada ikävän haavankin selkäänsä ennen kuin Luna saatiin häkistä pois. Eipä siinä sitten muu auttanut kuin eristää Luna yön ajaksi toiseen häkkiin. Seuraavana aamuna sitten kokeilin mitä Luna tuumaa poikasistaan ja kaikki meni sitten hyvin. Eli Luna pääsi takaisin lastensa luo. En tiedä mikä ihme Lunan ongelma oli, mutta kani on nyt muutenkin hieman erikoinen...
Tämän viikon saavat vielä yhdessä olla, mutta sitten on poikasten vieroituksen aika.Huippusuloinen kanipoika Pörröinen Puputtaja etsii edelleen uuttaa kotia. Kommenttia vaan alle tulemaan, mikäli pupulle olisi koti jossakin tarjolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)