torstai 28. kesäkuuta 2012

Kuulumisia

Mopen kanssa tuli taas käytyä lyhyellä lenkillä paripäivää sitten. Jo alkumetreillä huomattiin ikävästi että koira ontui hieman toista takajalkaansa, mutta jaksoi kuitenkin lenkin hyvin. Ilmeisesti alkaa pikkuhiljaa nuo jalat reistalla, jäykkyyttä niissä on jo ollut pitemmän aikaa huomattavissa. Moppe kuitenkin on jo 7 vuotias, mikä on tuon kokoiselle koiralle jo korkeahko ikä. Jalkojen tilannetta seuraillaan...

Lunan lapsoset kasvavat kovaa vauhtia ja tänään ensimmäinen pikkuinen jo vipelsi hieman pesänkin ulkopuolella. Samaten näin tänään myös poikasen pupertavan heinää ensikertaa. Vielä muutama viikko, niin eivät enää pesässä ole hetkeäkään. :)
Poikasia pitäisi myös muutaman viikon päässä alkaa mainostaa, jotta saataisiin näille uudet kodit ennen talvea. Kahdesta Limonan poikasesta ei myöskään ole kiinnostuneita ollut, mutta eiköhän nekin jossain vaiheessa uudet kodit löydä.

Tänään kävin Tampereella ostoksilla ja eläimille mukaan tarttui kaksi uutta juomapulloa, toinen putki marsuille ja rasiallinen hernelastuja (Mersun herkkua). Nyt ei sitten enää tarvitse kenenkään kanin juoda kiposta, kun viimein riittää pullot kaikille (yhdestä pullosta on siis ollut pulaa Limonan ja Lunan erotuksesta saakkaa). Myös uusi putki marsulle oli hyvä ostos, sillä ulkona haluavat aina molemmat olla putkessa ja siinä saa sitten pelätä että joku päivä vielä siihen juuttuvat kun samaan aikaan putkeen änkeävät.

Huomena koitan saada blogiin postauksen meidän eläinten tiloista. Suunnitelmissa on myös aloittaa "postaussarjat" edesmenneistä eläimistä, sekä jokaisesta nykyisestä eläimestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)