keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Talvitilojen valmistusta ja muuta puuhailua

Kanien talvitiloja on nyt tehty kovasti, ja aika hyvällä mallilla lakavat jo olla. Nyt on onneksi todella lämmin syksy ollut, ja vain muutaman kerran on ollut yöllä pakkasta. Hienosti tuo häkkien rakennus on kyllä edennyt, kun joku idiootti on aikoinaan rakentanut tuon meidän ulkorakennuksen ihan täysin vinoon. :) Sieltä ei löydy katosta, lattiasta tai seinästä yhtäkään suoraa kohtaa. Että kanihäkkien suoruus on myös sitten sen mukaista. Kuvia laitan sitten kun ovat kokonaan valmiit.

Mopen kanssa tuli käytyä taas viikonloppuna lenkillä. käytiin sitten tuolla ihan metsässä rämpimässä. Koiralle sitten tuli näytettyä niin ketun- kuin mäyränkin pesää, sekä hirvenjälkiä, mutta eipä koiraa kiinnostanut. Mäyrän pesää se sentään suostui muutaman sekunnin katsomaan, kun isi sitä sille näytti. Mutta edelleen on se ongelma, että Moppe jäljestää ainoastaan hevosta. :)

Eilen löytyi kuolleena taas vaihteeksi yksi kotilo. Tuo oli jo kolmas tässä muutaman kuukauden aikana kuollut "alkuperäiskotilo". Enää on yksi noista ensimmäisistä akaateistani hengissä.

Itsellä alkoi nyt työssäoppiminen maanantaina. Kivasti on työt alkanut, ja kivoja eläimiä olen saanut hoidella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)