sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Hiiri ongelmia ja muita kuulumisia

Ilmat kylmenevät, ja se tarkoittaa yhtä asiaa. Hiiret saapuvat.
Kun asutaan tälläisessä vanhassa puutalossa, niin tottakai tänne sitten syksyn tullen muuttaa hiiriä seinien väliin asumaan. Harvoin niitä missään näkee, mutta rapinaa kuuluu iltaisin.
Peto sitten päätti järjestää mukavan perjantai yllätyksen. Kun nimittäin palasin koulusta kotiin ja pääsin yläkertaan asti, niin eikös tuossa keskellä lattiaa maannut kuollut hiiri. Hyvä kun en päälle astunut. :)
Illalla käytiin sitten viemässä pikkuveli jonnekin synttäri juhliin. Oltiin ehkä joku vajaa puoli tuntia poissa. Sitten kun palattiin, niin jälleen nökötti valtava hiiri kuolleena lattialla ja Peto makasi tyytyväisenä sohvalla.
Eli kyllä meillä on onneksi tehokas kisaa, niin ei tarvitse myrkkyä hiiriin käyttää. :)


Kotilot muutti eilen huoneeseeni asumaan. Äiti ei enää jaksanut katsella niitä alakerrassa. Toisaalta hyvä näin, nyt äiti ei huomaa vaikka niitä hankkisi vähän lisääkin. Tosin ennen ensi kevättä en uusia ole ostamassa.
Tässä pieni ryhmäkuva kotiloista, noiden lisäksi löytyy vielä luonnonkotiloita ja paaaljon myytäviä poikasia.Kohta muuten alkaa työssäoppiminen, ja olen menossa yhteen eläinkauppaan. Samassa paikkaa olen ennenkin ollut ja oikein kiva paikka on kyseessä. Pian pitäisi myös alkaa miettiä tuota viimeistä työssäoppimista, että mihin olen silloin menossa. Joku hieman erilainen paikka olisi kiva, kun olen jo ollut tallilla, eläinkaupassa ja koirahoitolassa. Mutta se saa jäädä nähtäväksi mihin silloin menen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)